TopOptiuniBinare.com - Cele mai bune recenzii despre Brokeri in Optiuni Binare
BinaryOptionRobot
TopOption Rezumat
Website: https://www.topoption.com
Telefon: +357-22222039
Suma minimă de depozit: 100 $
Suma minimă de tranzacţionare: 10 $
Suma maximă de tranzacţionare: 4.000 $
Profit: 85%
Bonusuri: 100% Bonus, până la 5.000 $

  Vizitează site
Top 5 Brokeri Opţiuni Binare
1
98
2
96
3
95
4
93
5
93
Recenzia TopOption

93

Cel Mai Reglementat Broker

TopOption este brokerul cel mai reglementat din lume. TopOption este un brand al Markets.com astfel încât banii dvs. sunt în siguranţă! Acesta este unul dintre puţinii brokeri din lume unde se pot depune bani prin PayPal și este licenţiat și autorizat prin CySEC în UE. În 2013 TopOption a câștigat premiul de Cel Mai Bun Broker Autorizat la Ceremonia Premiilor FBO, care este de asemenea un lucru important.

Caracteristici Speciale

Cel mai bun lucru pe care vi-l puteţi imagina la un broker ca trader nou este ca suma minima de depozit să fie cât mai mică împreună cu o securitate ridicată. Ei bine TopOption le oferă pe amândouă! Examinarea noastră asupra TopOption ne-a arătat că au un depozit minim de numai 100 $. Când scriam această recenzie despre TopOption am verificat și despre aceste detalii și am fost foarte plăcut surprinși de depozitul minim de doar 100$. Acest lucru permite traderilor noi pe platformă să facă o încercare înainte de a tranzacţiona cu sume mai mari.

În timpul efectuări recenziei am aflat ca toate fondurile sunt ţinute la bănci din Germania, Marea Britanie și Elveţia. Dacă nu credeţi acest lucru puteţi citi o confirmare completă al acestui lucru pe site-ul lor făcut de KPMG, cea mai mare companie de audit din lume.

Software-ul de Tranzacţionare și Active

TopOption folosește Spot Option ca furnizor de software ca și majoritatea brokerilor de opţiuni binare online. Platforma este ușor de folosit și veţi putea să tranzacţionaţi cu uzualele Crește/Scade, Option Builder, Grafice Meta și One Touch. Puteţi deasemenea să tranzacţionaţi și la 60 de secunde dacă urmăriţi să scoateţi foarte repede profit din banii dvs.

Aici sunt peste 180 de active din care puteţi alege când tranzacţionaţi cu TopOption așa că nu mai sunteţi nevoit să căutaţi în altă parte în mediul online alte active deoarece aici le aveţi pe toate.

Când veţi începe una sau mai multe tranzacţii pe platforma TopOption veţi putea să monitorizaţi fiecare tranzacţie deschisă sub graficul de tranzacţionare. Graficele de tranzacţionare sunt în mijlocul ecranului și sub veţi vedea tranzacţionările dvs. Când o tranzacţie este închisă puteţi vedea rezultatele în portofoliul dvs.

Asistenţă și Servicii

Veţi primi un telefon la doar câteva minute după ce deschideţi un cont TopOption. Când facem o examinare a unui broker întotdeauna facem acest lucru, deschidem un cont, pentru a testa serviciile, și binenţeles am făcut acest lucru și la TopOption. Veţi primi un Manager de cont personal și deasemenea un antrenor personal. Aceasta pentru a se asigura că veţi avea un început bun cu TopOption, să învăţaţi elementele de bază ale tranzacţionării înainte a risca fonduri mari. Managerul de cont poate fi de mare ajutor, iar noi am văzut acest lucru când am examinat TopOption.

Serviciul de Live Chat pentru asistenţă este foarte bun. Când am testat acest serviciu pe TopOption a trebuit să așteptăm doar 3 secunde înainte de a fi întâmpinaţi de un asistent.

Vă rugăm să reţineţi că dacă aveţi un cont pe TopOption toată comunicarea cu TopOption va fi prin intermediul Managerului dvs de cont și nu prin metoda standard (de aceea se si numeste "Manager Personal de cont"). Acest lucru ni s-a părut unul neobișnuit când am examinat TopOption, în sensul pozitiv binenţeles.

Metode de Depozit și Retragere

Alimentarea se face rapid și ușor de realizat cu TopOption. Cele mai populare metode de depozit sunt prin carduri bancare și, pentru traderi cu experienţă, este și transferul bancar. Trebuie să menţionăm că TopOption are sistemul bancar cel mai cuprinzător ce l-am văzut până acum. Metodele de depunere variază de la o ţară la alta pentru a se adapta la metodele de depunere locale asigurându-se că puteţi utiliza cardul dvs din ţara în care locuiţi sau la alte metode de depunere utilizate în mod special în ţara dumneavoastră. Aceasta este o caracteristică unică a TopOption.

TopOption este reglementat în Cipru și contul vă este garantat până la 20.000 €. Toate fondurile de la TopOption sunt deţinute în următoarele bănci din Marea Britanie, Germania și Elveţia: Barclays, RBS și Commerzbank. Nu trebuie să vă faceţi griji cu privire la instabilitatea din trecut în Cipru.


TopOption Pro & Contra

Pro
  • Sumă de depozit mică, doar 100$
  • Sumă de tranzacţionare mică de 10$
  • Cel mai reglementat broker
  • Peste 180 de active tranzacţionabile
  • Bonus substanţial de depozitare
Contra
  • Investiţia maximă per tranzacţie este relativ mică