TopOptiuniBinare.com - Cele mai bune recenzii despre Brokeri in Optiuni Binare
BinaryOptionRobot
StockPair Rezumat
Website: https://www.stockpair.com
Telefon: +44 2030269430
Suma minimă de depozit: 250 $
Suma minimă de tranzacţionare: 20 $
Suma maximă de tranzacţionare: 6.000 $
Profit: 75%-85%
Bonusuri: 100%

  Vizitează site
Top 5 Brokeri Opţiuni Binare
1
98
2
96
3
95
4
93
5
93


StockPair

Recenzia StockPair

87

StockPair - Simplifică Tranzacţionarea

Fondat în 2010, StockPair are o abordare discretă de opţiuni binare. Începătorii vor găsi platforma StockPair relativ ușoară pentru tranzacţionat; pot începe să tranzacţioneze imediat datorită terminologiei, fără să se lovească de un jargon tehnic confuz și complicat cum apare pe multe alte platforme. Desigur alegerea lor de a tranzacţiona este aceea în opţiuni binare, este de înţeles luând în considerare numele brokerului.

Prima Impresie

StockPair este un broker care face parte din Nextrade Worldwide Ltd., un grup global de tranzacţionare în opţiunile binare din Cipru. Brokerul este operat de către experţi și analiști financiari din domeniul opţiunilor binare și a industriei Internetului.

Platforma de Tranzacţionare StockPair

Platforma de tranzacţionare StockPair este simplă de utilizat și intuitivă. Puteţi să treceţi fără efort între opţiuni binare și perechi de valori și apoi să mergeţi să selectaţi care active sau opţiuni preferaţi să tranzacţionaţi. Timpul de expirare variază între 60 de secunde la un impresionant 150 de zile; ai posibilitatea să alegi de la tranzacţionări mai mici (20$) până la o limită de 6000$. Selecţiile sunt vizibil evidenţiate și odată ce aţi ales direcţia tranzacţionării veţi ști exact cât de mult veţi câștiga, inclusiv procentajul de returnare.

Metode de Depozit

Pentru a începe să investeși/tranzacţionezi cu StockPair trebuie pur și simplu depusă o sumă minimă de 250 $/€/£, care este un minim de depozit standard în această industrie. Comerciantul poate alege între metode de depunere cum ar fi Card de debit (nu are importanţă ce monedă este), transfer bancar sau cu un e-wallet ca Moneybookers. Bonusurile oferite de StockPair diferă în funcţie de suma iniţială de depozit și sunt între 20-100% sau chiar mai mult.

Serviciul Clienţi StockPair

StockPair oferă servicii de asistenţă în peste opt limbi diferite, inclusiv, engleză, franceză, spaniolă, germană, arabă, olandeză, greacă, suedeză, rusă și italiană. Vă recomandăm să le contactaţi prin Live Chat, Email, Formular de contact pe site-ul brokerului sau prin contactarea telefonică.

Cuvânt de încheiere

StockPair pare a avea o abordare dramatic diferită de opţiuni binare de tranzacţionare decât am văzut la orice alt broker. Metoda lor unică cu privire la opţiunile pereche vă oferă posibilitatea de a face tranzacţii mai ușor și vă oferă o flexibilitate mai mare ca și trader. Ei au gamă largă de active suport (în special stocuri) pentru a tranzacţiona și a ţi se întoarce până la 350%.

StockPair Pro & Contra

Pro
  • Asistenţă clienţi excelentă
  • Plaformă de tranzacţii autorizată CySec
  • O plajă largă de active tranzacţionabile
Contra
  • Minim 250$ pentru a folosi un cont demo
  • Nu au platformă și suport în limba română
  • Nu este permis accesul celor din SUA