TopOptiuniBinare.com - Cele mai bune recenzii despre Brokeri in Optiuni Binare
BinaryOptionRobot
RBOptions Rezumat
Website: https://rboptions.com
Telefon: +44-20-3519-2724
Suma minimă de depozit: 250 $
Suma minimă de tranzacţionare: 5 $
Suma maximă de tranzacţionare: 5.000 $
Profit: 70%-80%
Bonusuri: Până la 100%

  Vizitează site
Top 5 Brokeri Opţiuni Binare
1
98
2
96
3
95
4
93
5
93


Recenzia RBOptions

95

Prima Impresie

RBOptions este o companie nouă, care are multe de oferit. Compania este doar unul din câteva ce își au sediul în Canada. Brokerul este gestionat de mai mulţi guru care provin din diferite medii de activitate.
Echipa RBOptions a dezvoltat un nou brand interesant. Compania a lucrat pentru a oferi cele mai bune servicii care răspund necesităţilor traderilor, iar baza lor de clienţi este în continuă expansiune. Royal Banc Options are într-adevăr ceva nou de oferit.
RBOptions a învăţat din experienţa altor companii, motiv pentru care ofera servicii superioare. Brokerul te va ajuta să ajungi în posesia banilor mai repede decat oricine altcineva.
Compania nu a fost reglementată, dar a solicitat licenţe în Canada și Australia. Dorinţa companiei de a deveni licenţiat în Australia și Canada arată că încearcă să devină o companie legitimă și urmează toate reglementările din ţara în care este înregistrată.

Software/Platforma de tranzacţionare

RBOptions oferă o platformă de tranzacţionare demo gratuită. Există mai multe motive pentru care acest broker este o alegere excelentă pentru a tranzacţiona în opţiuni binare. Una dintre ele este faptul că aceastea oferă un cont demo, care permite traderilor să dezvolte noi strategii fără a risca nici un ban. Platforma companiei este inovatoare și ușor de utilizat.
Platforma web funcţionează fără nicio dificultate, se încarcă ușor si sunt ușor afișate chiar și mai multe perechi de active. Conturile demo sunt gratuite și întotdeauna la dispoziţia traderilor.

Bonusuri

Cotele de profit variază în mod normal de la 80 la 88%. Timpul de expirare variază de la 60 secunde la o oră cu perechi valutare. De asemenea profitul pentru unele active este de până la 90%. În plus, brokerii oferă noilor traderi un bonus de până la 100% din banii depuși. Departamentul de asistenţă clienţi este remarcabil.
RBOptions oferă un cont de 50.000 $ demo înainte să începi pe contul cu bani reali. Demo-ul oferă multe oportunităţi de învăţare remarcabile și oferă traderilor instrumentele necesare pentru a se dezvolta în opţiuni binare de tranzacţionare.

Metode de depozit

Cea mai bună parte este că brokerul ofera retrageri în aceeași zi. Îţi va fi greu să găsești un alt broker în această industrie care oferă această posibilitate.
Se poate folosi Moneybookers și banii pot fi ridicaţi în doar 60 minute. Cea mai bună parte este că RBOptions nu încearcă să vă vândă ceva sau să încerce să te răzgândești atunci când vrei să retragi bani. Multe companii oferă clienţilor un timp relativ mare atunci când se retrag bani. Depozite se poate face cu Mastercard, Visa, Visa Electron, Diners Club, Maestro International, Moneybookers și JCB.

Instruire

Site-ul RBOptions oferă o mulţime de instrumente educaţionale și e-carti. Brokerul oferă, de asemenea două webinarii pentru toţi cei care sunt interesaţi, ceea ce demonstrează că RBOptions este un broker profesionist în acest domeniu. Cel mai bun avantaj este ProTrader BootCamp de șase săptămâni în care ţi se dă personal 1-la-1 sfaturi de tranzacţionare. În plus ţi se oferă și experienţe de la alţi traderi, precum și o carte electronică de la Bloomberg și suport 24/7 pentru o persoană cu timp limitat din partea a doi analiști experţi.

Active Tranzacţionabile

RBOptions oferă mai multe opţiuni atunci când vine vorba de active. Site-ul este usor de navigat, iar activele sunt ușor de găsit și sunt explicate. Acesta este un instrument excelent pentru investitorii care nu stiu foarte multe despre diferite active.

Asistenţă

Există mai multe opţiuni atunci când vine vorba de asistenţă pentru clienţi. Acestea includ e-mail, chat live, Skype și telefon. Suportul pentru clienţi este disponibil în mai multe limbi ce includ suedeză, chineză și engleză. Numerele fără taxă gratuite sunt oferite pentru clienţii din China, Marea Britanie, Canada, Australia, Africa de Sud și SUA. Platforma este disponibilă în arabă, engleză, limbi slave, spaniolă, germană, franceză, italiană, japoneză, rusă, spaniolă și poloneză.

Cuvânt de încheiere

Acest Broker canadian are multe de oferit, de la securitate la modalităţi de plată deosebite. RBOptions este una dintre singurele companii care ofera retrageri în aceeași zi cu Moneybookers. Asistenţa pentru clienţi este oferită în mai multe limbi. Uneori este bine să fim precauţi atunci când lăudăm un broker de opţiuni binar, dar RBOptions și-a câștigat în mod clar lauda. Oricine cauta un broker canadian nu va trebui să caute mai departe de RBOptions.

RBOptions Pro & Contra

Pro
  • Oferă cont demo de tranzacţionare
  • Se pot efectua retrageri în aceeași zi
  • Instrumente educaţionale de calitate
  • Retrageri de bani foarte rapide
Contra
  • Nu este permis accesul celor din SUA
  • Depozit minim relativ ridicat