TopOptiuniBinare.com - Cele mai bune recenzii despre Brokeri in Optiuni Binare
BinaryOptionRobot
OptionFair Rezumat
Website: https://www.optionfair.com
Telefon: +40 316301528
Suma minimă de depozit: 250 $
Suma minimă de tranzacţionare: 10 $
Suma maximă de tranzacţionare: 24.000$
Profit: 80%-87%
Bonusuri: 100%

  Vizitează site
Top 5 Brokeri Opţiuni Binare
1
98
2
96
3
95
4
93
5
93
Recenzia OptionFair

90

Cine este OptionFair?

OptionFair este o platformă inovatoare de tranzacționare de opțiuni binare fondată în anul 2010. Prin intermediul celor mai noi instrumente, brokerul OptionFair este un lider în cadrul industriei.

Platforma OptionFair

Platforma este ușor de folosit, oferind un mod rapid și relaxant de tranzacționare. În ceea ce privește opțiunile Crește / Scade profitul poate ajunge până la 87%. De asemenea, există nenumerate opțiuni de active din care puteți alege, acestea făcând parte din principalii indici bursieri și schimburi valutare și acţiuni ale companiilor multinaţionale. Pe website-ul OptionFair aveți la dispoziție recenzii, sfaturi de schimb comercial și video-uri.
P.S. Training 1-la-1 în limba română se poate face cu un specialist în domeniul tranzacţionării pe termen scurt; detalii puteți găsi aici.

Caracteristici speciale

OptionFair nu acceptă clienți americani cu domiciliul în SUA. In momentul în care vă alăturați OptionFair veți primi un bonus la înscriere în funcție de suma pe care ați depus-o inițial.
Pentru a vă familiariza cu platforma OptionFair, puteti beneficia de opțiunea demo, făcând o depunere minimă de 250 de dolari, nefiind nevoie să puneți la schimb propriile fonduri pentru a avea acces la contul demo. Este unealta perfectă pentru a testa strategiile înainte de incursiunea în cadrul operațiunilor binare.

Software-ul de tranzacții

OptionFair dispune de o platformă remarcabilă și un software care lucrează fără nici o eroare. Utilizatorii pot ajusta interfaţa pentru a corespunde nevoilor lor specifice. Un lucru folositor pe care îl ofera OptionFair este aplicația gratuită pentru smartphone-uri.

Opţiunea BuyBack

Opțiunea BuyBack permite comerciantului să anuleze o afacere cu până la 5 minute înainte de expirare. Acest element detașează OptionFair de restul competiției.

Bonusuri

OptionFair ofera nenumeroase bonusuri, iar acestea pot insemna un câștig suplimentar pentru comercianți. În cazul în care vă decideți să vă deschideți un cont pe platforma OptionFair, vă putem garanta ca sunt destul de darnici atunci când vorbim de bonusuri. :)

Asistență clienți 24/24

Personalul de asistență este unul amabil și de mare ajutor. Asistența prin telefon se poate realiza și în limba română, iar schimbul de mesaje online prin intermediul chat-ului multilingv (inclusiv română) este simplu și eficicient.

Scurt rezumat

OptionFair oferă comercianților capacitatea de a face profit în siguranță, în mod fiabil și de a investi într-o varietate de active.

OptionFair Pro & Contra

Pro
  • Reglementat în totalitate în UE
  • Oferă instruire 1-la-1
  • Plaformă și suport în limba română
  • Asistenţă clienţi excelentă
  • Foarte multe active tranzacţionabile
  • Companie cotată pe bursa London Stock Exchange
Contra
  • Minim 250$ pentru a folosi un cont demo
  • Nu este permis accesul celor din SUA