TopOptiuniBinare.com - Cele mai bune recenzii despre Brokeri in Optiuni Binare
BinaryOptionRobot
OptionBit Rezumat
Website: https://www.optionbit.com
Telefon: +44-2031500934
Suma minimă de depozit: 200 $
Suma minimă de tranzacţionare: 10 $
Suma maximă de tranzacţionare: 1000 $
Profit: 65-81%
Bonusuri: Până la 3000 $

  Vizitează site
Top 5 Brokeri Opţiuni Binare
1
98
2
96
3
95
4
93
5
93


Recenzia OptionBit

82

Despre Broker

Fondată în 2009 de foști traderi în opţiuni binare și forex, OptionBit este complet autorizat și reglementat în brokeraj de opţiuni binare de către CySEC; acesta este un broker dedicat în întregime pe tranzacţionarea în opţiuni binare.

Într-un timp scurt de la lansare acest broker a reușit să apară ca unul dintre cele mai mari din industrie. În același timp site-ul acestei companii este unul dintre cele 12.000 de site-uri cele mai vizitate din lume! Acest lucru înseamnă că cei mai mulţi alţi brokeri de opţiuni digitale sunt mai mici și semnificativ mai puţin populari. Și acest lucru vorbește de la sine: atunci când o mulţime de oameni tranzacţionează cu un anumit broker, acesta este deja un semnal de calitate.

OptionBit oferă un nivel ridicat de suport prin intermediul chatului live si telefon. Instruirea este disponibilă prin intermediul unei eBook cuprinzător gratuit. Dacă deschideţi un cont puteţi primi un bonus de până la 3000 $ și un cont demo de 500 $.

Platforma de Tranzacţionare

OptionBit este unul dintre brandurile premium în opţiunile binare și datorită faptului că este susţinut de platforma TradoLogic. Platforma lor de tranzacţionare este perfectă atât pentru începătorii care sunt interesaţi în a câștiga un venit secundar, dar suficient de dinamică pentru a satisface suficient cerinţele traderilor profesioniști. În plus, vă oferă unele dintre cele mai avansate instrumente de tranzacţionare care vă permit să maximizaţi experienţa dvs de tranzacţionare. Cel mai important este că metodele sale de alimentare și retragere sunt eficiente și sub cea mai mare securitate, asigurându-se că banii se află în mâini sigure.

Platforma oferă o gamă largă de caracteristici de tranzacţionare și clase de active. Ei au opţiunile Crește/Scade care pot fi afișate fie într-o singură fereastră cu grafic extins sau puteţi vizualiza 4 poziţii simultan. Au și opţiunile Range și Touch/No Touch. Recent au adaugat tranzacţionarea Turbo care este pentru opţiuni binare la 60 de secunde și mai multe. În afară de expirarea la 1 minut tranzacţionarea Turbo oferă de asemenea opţiuni la 2 minute și 5 minute.

Cont Demo Gratuit

OptionBit oferă un cont de practică gratuit de 500$ la inregistrarea pentru un cont. Nu este obligatoriu să faceţi un depozit pentru a vă activa contul demo. Doar vă înscrieţi pentru un cont gratuit și solicitaţi pentru dvs contul demo de 500 $ de la asistenţă pentru clienţi (email, chat live, telefon sau formularul de contact). Aceasta este o ocazie bună pentru a testa platforma OptionBit gratuit înainte de a risca fondurile proprii. Pentru a obţine Gratuit Cont Demo OptionBit Click Aici.

Depozit & Retragere

Cu depozite începând de la doar 200$, OptionBit vă permite să faceţi alimentarea iniţială cu toate opţiunile de plată tradiţionale. După ce faceţi click pe secţiunea de alimentare vi se va cere metoda de plată preferată și alegeţi suma pe care doriţi să o depuneţi. Apoi faceţi clic pe tab-ul "Proceed to secure checkout" (Procedura de plată securizată) si veţi fi transferat la o pagină protejată SSL unde vi se va cere să completaţi datele dumneavoastră de plată preferată.

La OptionBit puteţi retrage banii oricând folosind aceleași metode ca la depozitare și în termen de maxim cinci zile lucrătoare banii vor fi înapoi în contul dvs permiţându-vă să utilizaţi profiturile după cum doriţi dvs. Tot ce trebuie să faceţi este să găsiţi butonul de retragere din partea de jos a paginii principale de retragere. După ce faceţi click pe el vi se va solicita să alegeţi suma pe care doriţi să o retrageţi și metoda de plată preferată.

Concluzia

Optionbit este o alegere excelentă pentru începătorii care doresc să intre în lumea opţiunilor binare și pentru profesioniștii traderi care caută să maximizeze potenţialul lor de profit. Cu o platformă de tranzacţionare extrem de avansată, dar simplă de utilizat, OptionBit a fost cu siguranţă modelată ţinând cont în primul rând de investitorii săi.


OptionBit Pro & Contra

Pro
  • Complet reglementată de CySec
  • Depozit minim relativ mic de doar 200 $
  • Siguranţă în tranzacţii prin conexiune SSL
  • Platformă profesională ușoară și intuitivă
  • Serverul pentru platformă foarte stabil, fără întreruperi
Contra
  • Nu este permis accesul traderilor din SUA
  • Lipsa unei analize tehnice a cotaţiilor