TopOptiuniBinare.com - Cele mai bune recenzii despre Brokeri in Optiuni Binare
BinaryOptionRobot
No1options Rezumat
Website: https://www.No1options.com
Telefon: +44-2031502784
Suma minimă de depozit: 100 $
Suma minimă de tranzacţionare: 5 $
Suma maximă de tranzacţionare: 2.500 $
Profit: 80%-89%
Bonusuri: 100% Bonus, până la 5.000$

  Vizitează site
Top 5 Brokeri Opţiuni Binare
1
98
2
96
3
95
4
93
5
93


Recenzia No1options

92

Prima Impresie

Din momentul în care intraţi pe site-ul No1options.com nu poţi să nu observi designul elegant și modern al acestui broker lider în opţiuni binare. Tot ce ai nevoie pentru a tranzacţiona în opţiuni binare poate fi găsit pe site-ul celor de la No1options. Acesta include o platformă intuitivă, o selecţie largă de instrumente de tranzacţionare și servicii, returnări (profituri) competitive, sprijin pentru clienţi și servicii superioare și mult mai multe. În timp ce No1options a început să funcţioneze doar în 2012, ei s-au stabilit rapid pe piaţă ca un broker de încredere atât pentru începători cât și pentru traderii profesioniști din întreaga lume.

Platforma de Tranzacţionare No1options

Nucleul de tranzacţionari în opţiuni binare este platforma de tranzactionare si de aici No1options va depăși așteptările dumneavoastră. Interfaţa este ușor de utilizat și de navigat, iar comercianţii pot personaliza vizualizarea opţiunilor de tranzacţionare pe platformă. Pentru a satisface diferitele stiluri de tranzacţionare ale traderilor lor, No1options oferă o varietate de opţiuni comerciale care include opţiunea de tranzacţionare standard Call/Put, pe Termen Lung, pe Termen Scurt, Perechile și o singură atingere (One Touch).

No1options oferă, de asemenea, o gamă largă de termene de expirare, pot fi foarte scurte de 30 de secunde până la un an. În acest fel, comercianţii sunt capabili să-și diversifice portofoliile lor de tranzacţionare fără probleme. Brokerul este, de asemenea, bine cunoscut pentru că oferă rate competitive de profit de până la 89% la tranzacţiile câștigătoare și traderii pot câștiga chiar și până la 500% profit pe opţiunea de tranzacţionare One Touch. Platforma de tranzactionare este de asemenea disponibilă și într-o versiune de telefon smartphone care permite comercianţilor să tranzacţioneze în timp ce sunt în mișcare, în orice moment și de oriunde.

Pentru a-și ajuta traderii mai departe în atingerea succesului in tranzacţionări, No1options oferă, de asemenea, o gamă de instrumente de gestionare a riscurilor pe platforma de tranzactionare. Acestea includ caracteristica Rollover care permite unui trader să prelungească timpul de expirare a unei tranzacţii existente; caracteristica Sell (vinde), care permite unui trader să-și vândă tranzacţia înainte de expirarea timpului selectat și Double Up (dublează) care permite unui trader să dubleze (duplice) o tranzacţie existentă. Toate aceste instrumente sunt orientate spre reducerea riscului de tranzacţionare în timp ce sunt securizate recompensele.

Bonusuri

Pentru a face parte din familia de tranzacţionare No1options traderii trebuie doar să facă un depozit iniţial minim de 100 $. Brokerul oferă de asemenea o varietate de tipuri de conturi de tranzactionare, fiecare cu propriile lor beneficii și caracteristici. No1options oferă un bonus de bun venit de până la 100%, în funcţie de tipul de cont. Acestea oferă de asemenea un Risk Free Program (Plan de Tranzacţionare Fără Risc) care permite traderilor să tranzacţioneze fără risc.

Metode de depozit

Ca să ai succes în acest domeniu este important să poţi să depui și retrage fonduri în și din contul de tranzactionare fără probleme. No1options oferă o varietate de metode bancare sigure și eficiente care includ carduri de credit și de debit cum ar fi Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro și Maestro UK (Switch), transfer bancar, precum și o gamă de eWallets inclusiv Ukash, Skrill, Neteller și mai multe.

Asistenţă

No1options oferă asistenţă de încredere și profesionistă traderilor. Personalul de asistenţă este ușor de contactat și acest lucru poate fi realizat prin intermediul live chat, e-mail și telefon. Pentru a se asigura de servicii cât mai bune, site-ul No1options este disponibil în opt limbi ce include engleză, italiană, portugheză, franceză, germană, spaniolă, rusă și arabă.

Active Tranzacţionabile

No1options oferă traderilor o gamă largă de peste 190 de active pentru a tranzacţiona. Acestea includ stocuri, perechi valutare, indici și mărfuri. Un index detaliat al activelor poate fi găsit pe site-ul brokerului care detaliază orele de tranzacţionare ale fiecărui activ, precum și codul lor Reuters și perioada de expirare.

Cuvânt de încheiere

În 2014 No1options a fost premiat ca Cel Mai Bun Broker, precum și premiul pentru cel mai bun site de tranzacţionare. Cu scopul de a tranzacţiona eficient opţiuni binare trebuie să vă asiguraţi că colaboraţi cu un broker de încredere iar cei de la No1options au dovedit că sunt mai mult decât capabili în această privinţă. Evoluând de la o platformă de tranzacţionare din stadiul de dezvoltare la instrumente de tranzactionare avansate, aceasta este în mod clar de înţeles de ce No1options ocupă un loc în rândurile de top în industria tranzacţionărilor în opţiunile binare.

No1options Pro & Contra

Pro
  • Suma mică de depozit de numai 100$
  • Tranzacţionare fără risc
  • Centru de instruire cu webinarii live
  • Asistenţă clienţi foarte bună lb engleză
  • Peste 190 de active tranzacţionabile
Contra
  • Minim 100 $ pentru a folosi un cont demo
  • Nu au platformă și suport în limba română