TopOptiuniBinare.com - Cele mai bune recenzii despre Brokeri in Optiuni Binare
BinaryOptionRobot
IQoption Rezumat
Website: https://www.iqoption.com
Telefon: +44-20-3318-7173
Suma minimă de depozit: 10 $
Suma minimă de tranzacţionare: 1 $
Suma maximă de tranzacţionare: 1.000 $
Profit: 80-92%
Bonusuri: La depozit minim 100 $

  Vizitează site
Top 5 Brokeri Opţiuni Binare
1
98
2
96
3
95
4
93
5
93


Recenzia IQoption

89

IQoption sunt în acest domeniu din 2012. Scopul său este de a oferi traderilor o platformă extrem de intuitivă și flexibilă pentru a investi care este potrivită atât pentru începători cât și profesioniști.

Platforma de Tranzacţionare

Această platformă se execută direct în browser ceea ce înseamnă că nu este necesară instalarea unui software pe desktop și se poate accesa de oriunde atâta timp cât aveţi o conexiune la internet. Acest lucru este foarte util pentru traderii care sunt în mod constant în mișcare sau cei care nu doresc să instaleze un software care să le ocupe spaţiu pe computer.

IQoption vă oferă deasemenea posibilitatea de a alege dintre aplicaţiile mobile care pot rula pe iOS sau Android. Acest lucru face chiar mai ușor să tranzacţionaţi pe drum, chiar dacă nu aveţi WiFi dacă utilizaţi telefonul smartphone și conexiunea de date.

IQoption utilizează o interfaţă extrem de intuitivă și foarte simplă care este perfectă pentru cei ce sunt la început. Este axată pe opţiunile binare și fiecare decizie de proiectare se bazează pe acest tip de tranzactionare. Acest broker este foarte popular acum în Europa, America de Sud și Asia de Sud-Vest, dar sunt în căutarea un public mai larg la nivel mondial în fiecare zi.

Deschiderea unui Cont

Deschiderea contului este foarte ușoară si primele tale impresii despre această companie va fi de funcţionare simplă și utilă. Pur și simplu faceţi clic pentru a deschide un cont nou și completaţi datele dumneavoastră. După aceea la scurt timp veţi primi un e-mail de verificare și de acolo veţi putea să depuneţi bani, să începeţi tranzaţionările și să faceţi bani. Deschiderea unui cont IQoption nu va dura în mod normal mai mult de 2-3 minute.

Adăugarea de fonduri în contul dvs este la fel de simplă. IQoption acceptă Visa, MasterCard, Yandex Money, QIWI, Neteller, Skrill, Webmoney și mai multe, ceea ce este o caracteristică deosebită pentru un serviciu de acest fel. Deasemenea puteţi efectua depozite și prin transfer bancar.

Retragerea de bani este, de asemenea simplă. Procesul durează doar aproximativ trei zile lucrătoare după ce aţi completat o cerere. Valute multiple sunt de asemenea suportate astfel încât să puteţi tranzacţiona în dolari, euro, lire sterline, ruble, etc. Ţineţi cont de faptul după ce vă alegeţi valuta în care vă deschideţi contul dvs, nu veţi putea schimba acest lucru mai târziu - așa că alegeţi cu înţelepciune!

Cont Demo

Una dintre cele mai bune caracteristici ale IQoption este abilitatea de a deschide un cont demo gratuit. Aceasta înseamnă că veţi putea testa platforma și chiar exersa tranzactionări fără a risca să pierdeţi bani. Singura limitare este că veţi avea mai puţine active disponibile pentru tranzacţionare.

Tranzacţionarea

IQoption acceptă numeroase active diferite pentru tranzacţionare și numeroase opţiuni în ceea ce privește modalităţile de tranzacţionare. Această mare flexibilitate este extraordinară pentru începători și profesioniști deopotrivă și înseamnă că platforma se dezvoltă împreună cu dvs în timp cevă extindeţi modalitatea de activitate. Platforma oferă nenumărate instrumente de asemenea ce vă oferă mai multe moduri de a câștiga profit.

IQoption oferă acces la o gamă largă a pieţelor financiare și nu este limitată geografic. Activele includ brokeri din America Latină și din Asia, Alibaba, Itau Uni-Banco Holdings, Loha Renner, Avtovaz, Yandex, China BAK Battery Inc, Ping An Insurance Group Co of China Ltd, Luxottica Group, BBVA, stocurile PetroChina si mai multe. Acest lucru înseamnă că poţi să tranzacţionezi nu doar cu perechi valutare, dar poţi de asemenea alege stocuri de la un mare număr de companii bine cunoscute din întreaga lume.

Comercianţii vor avea acces la o serie de instrumente standard, inclusiv tranzacţionările pr Crește/Scade, O Atingere, Tranzacţii la Limită, Pe Termen Scurt și Turnee de competiţii.

Opţiunile binare Crește/Scade înseamnă că puteţi profita de o creștere sau o scădere a valorii activelor financiare. Puteţi da "Crește" atunci când preţul activului în cauză este mai mare decât preţul actual din clipa expirării, sau "Scade" atunci când preţul este mai mic.

Cu O Atingere pur și simplu preziceţi dacă preţul unui activ va ajunge la un nivel stabilit înainte de sfârșitul unei tranzacţii. În cazul în care atinge acest nivel aţi câștigat. Tranzacţionările la Pe Termen Scurt vă oferă posibilitatea de a tranzacţiona la 1, 15, 30 și 45 de minute. Riscurile în acest tip de tranzactionare sunt mult mai mici și puteţi face un profit mult mai repede.

Și în cele din urmă turneele gratuite unde există un potenţial de câștig dintr-un fond de premii cu 250 de dolari pe competiţie cu alţi comercianţi. Ideea este de a crește depozitul de turneu într-un termen stabilit. Premiile în bani vor fi apoi împărţite între cei mai buni participanţi de pe primele nouă locuri. Mega Turneele ridica miza în continuare cu un fond de premii de 5.000 de dolari. Participarea costă doar 10 de dolari, iar concurenţa este configurată astfel încât toţi comercianţii încep cu sanse egale de succes.

Materiale Educaţionale

Ca și mulţi dintre brokerii buni, IQoption oferă diverse materiale educaţionale pentru a vă ajuta să vă dezvoltaţi și să reușiţi în tranzacţionările dvs. Echipa IQoption include o serie de experţi al cărui scop este de a vă ajuta să înveţaţi cum să utilizaţi platforma de tranzacţionare IQoption, dar de asemenea în general cum să reușiţi atunci când tranzacţionaţi. Astfel există un program educaţional care poate ajuta utilizatorii să înţeleagă următoarele aspecte:
- Ce sunt opţiunile binare
- Cum să analizezi cu succes piaţa
- Cum să utilizezi strategiile de tranzacţionare
- Cum să înţelegi indicatorii

Metode de Depozit și Retragere

IQoption este o alegere fantastică de platformă de tranzacţionare care oferă caracteristici puternice și o interfaţă intuitivă grozavă. Datorită unui foarte bun program educaţional și a contului demo gratuit, brokerul IQoption este deosebit de bine adaptat la noii traderi și un loc foarte bun pentru a învăţa secretele de tranzacţionare în opţiunile binare.


IQoption Pro & Contra

Pro
  • Minim depozit foarte mic de doar 10$
  • Sumă minimă de tranzacţionare, doar 1$
  • Profit mare de până la 92%
  • Oferă cont demo de 1000$
  • Bonus substanţial de depozitare
Contra
  • Cei din SUA si Japonia nu sunt acceptaţi