TopOptiuniBinare.com - Cele mai bune recenzii despre Brokeri in Optiuni Binare
BinaryOptionRobot
Copyop Rezumat
Website: https://www.copyop.com
Telefon: +44-20-8099-7262
Suma minimă de depozit: 200 $
Suma minimă de tranzacţionare: 10 $
Profit: 60-81%
Bonusuri: Până la 100%

  Vizitează site
Top 5 Brokeri Opţiuni Binare
1
98
2
96
3
95
4
93
5
93copyop optiuni binare

copyop top optiuni binare

copyop top optiuni binare

Recenzia Copyop

93

Lansat în ianuarie 2015 Copyop a fost prima reţea socială axată pe tranzacţionările în opţiuni binare. Aceasta este administrată de aceeasi companie ce deţine Anyoption, cel mai mare și cel mai vechi site de tranzacţionare de opţiuni binare din lume. Platforma socială de tranzacţionare Copyop vă permite să urmăriţi și să copiaţi automat alţi traderi în opţiune binare care tranzacţionează fie pe platforma Copyop, fie pe platforma Anyoption, așa că veţi putea face profit practic cu o singură apăsare de buton.

De ce este Copyop foarte avantajos?

Există mai multe motive pentru care vă putem asigura că tranzacţionarea pe Copyop este avantajoasă (pe care le vom enumera pe această pagină), însă un lucru vă putem spune cu certitudine: Mii de investitori au câștigat sume uriașe de bani cu Copyop, o puteţi face și dvs și există numeroase moduri de a face asta:

• Copiaţi cei mai de succes investitori. Trebuie doar să alegeţi investitorul pe care doriţi să-l copiaţi, după aceea nu mai trebuie să faceţi nimic, va fi copiată în mod automat fiecare tranzacţie pe care traderul profesionist o face.

• Obţineţi la rândul dvs alte venituri de la cei care vă copiaţi. Sunteţi plătit(ă) pentru asta!

• Făcând investiţii bune. Dacă aveţi rezultate bune veţi atrage astfel copiatori ceea ce vă va permite să câștigaţi automat mai mulţi bani.

Deschidere Cont

Pentru a putea utiliza platforma de tranzactionare socială aveţi 2 posibilităţi de înregistrare: direct cu Copyop sau prin site-ul Anyoption. Personal am ales a doua opţiune deoarece este disponibilă o ofertă bonus la depozit și orice bani pe care-i depuneţi în Anyoption pot fi folosiţi și pe Copyop de asemenea. Vă rugăm să reţineţi că pentru a primi bonusul acesta trebuie solicitat pe email sau chat ori telefon și astfel să fie adăugat la depozitul dvs; de fapt această operaţiune este necesară la majoritatea brokerilor de opţiuni binare.

Contul poate fi deschis în una din cele 3 valute diferite: EUR, GBP sau USD. După ce v-aţi înregistrat nu se poate schimba valuta de bază. Depozitul se poate face cu carduri Visa, MasterCard și Amex, diferite carduri de debit sau printr-un transfer bancar. Puteţi deschide un cont fără să depuneţi bani în cazul în care a-ţi dori să vedeţi caracteristicile platformei și traderii pe care-i puteţi copia. La scurt timp după deschiderea contului echipa Copyop/Anyoption de relaţii cu clienţii va fi rapidă și vă va contacta pe numarul de telefon furnizat de dvs pentru a vă ajuta să vă familiarizaţi cu contul sau cu prima depunere.

Instrucţiuni Pas-Cu-Pas Deschidere Cont + Bonus

Pasul 1: Deschideţi un cont la Anyoption prin click pe butonul de sub:

copyop top optiuni binare

Pasul 2: Faceţi un depozit și solicitaţi-vă bonusul la Anyoption pe email, telefon sau chat live.

Pasul 3: Acum vă puteţi înregistra direct la Copyop cu contul dvs Anyoption făcând click pe butonul de sub:

copyop top optiuni binare

Poţi folosi acum același cont pentru a tranzacţiona atât pe Copyop cât și pe Anyoption.

Cum Funcţionează

Utilizatorul poate copia practic pe oricine care tranzacţionează pe Anyoption sau Copyop. După ce aţi selecţionat traderii profesioniști ce doriţi să îi copiaţi și aţi pus software-ul pe ON, tranzacţionările se vor face în mod automat pentru dumneavoastră. Dvs nu trebuie nici măcar să fiţi logat. Aveţi de asemenea fluxuri sociale în timp real de la traderii aleși.

Când începeţi să copiaţi alţi traderi, alţii vor putea deasemenea să vă copieze pe dvs, chiar daca dvs doar copiaţi alţi traderi, astfel făcând bani în plus.

Oricărei persoane ale cărei investiţii sunt copiate i se acordă monede Copyop care pot fi transformate în bani reali. Așa că atunci când faceţi investiţii profitabile bune, se pot face bani în două moduri diferite, unul este în urma investiţiilor bune, și când ceilalţi vor observa că sunteţi un bun investitor și vor începe să vă copieze tranzacţionările. Această idee revoluţionară este motivul din spatele succesului acestei aplicaţii/platforme Copyop. Practic oricine care este capabil de a face bani prin tranzacţionarea în opţiunile binare poate face chiar mai mulţi bani prin punerea tranzacţionărilor în mod public.

Câţi Bani Puteţi Face Copiind și Fiind Copiat?

Nu trebuie neapărat să copiaţi alţi traderi pentru a vedea tranzacţionările sale, puteţi alege doar să-i urmăriţi. Apoi veţi obţine doar informaţii despre tranzacţionările lor. Când aţi urmărit îndeajuns un trader, puteţi începe să-l copiaţi sau să opriţi urmărirea. Când veţi avea destul succes, suficient pentru ca ceilalţi să înceapă să vă copieze, veţi fi recompensat(ă). Cantitatea de monede (coins) pe care le obţineţi nu depinde de cât de mult succes aveţi, ci doar de sumele copiatorilor. Astfel puteţi câștiga chiar dacă pierdeţi, dacă cumva reușiţi să-i determinaţi pe alţii să vă copieze.

Pentru fiecare investiţie de-a dvs copiată de alţii veţi fi plătit(ă) cu două monede. Valoarea a 60 de monede este de € 10, valoarea a 250 de monede este de € 50 și valoarea de 600 de monede este de 150 €. Suma maximă de copiatori ce vă pot copia este de 100, astfel încât puteţi câștiga până la 200 de monede pe o tranzacţie de-a dvs. Dacă faceţi zece tranzacţii pe zi puteţi câștiga 2.000 de monede, sau 500 € pe zi, doar prin simplul fapt că alţii vă copiază. În plus obţineţi binenţeles toate profiturile rezultate din tranzacţionările directe făcute de dvs.

ţineţi cont de faptul că pentru a câștiga de la copiatori (cei ce vă copiază), trebuie să aveţi un cont de bani reali. Nu puteţi câștiga prin utilizarea contului demo. De asemenea, nu se poate câștiga bani prin achiziţionarea de copiatori care folosesc un cont demo. De aceea partea frumoasă este că atunci când copiaţi investiţiile altcuiva, veţi ști sigur că el a riscat proprii lui bani și că este într-adevăr serios deoarece a tranzacţionat cât a putut el de bine.

copyop top optiuni binare

Copyop: Cei Mai Buni Traderi de Copiat

Dacă nu doriţi să vă bazaţi exclusiv pe evaluarea contului propriu, la selectarea traderilor doriţi aveţi două locuri excelente unde puteţi alege traderii ce doriţi să-i copiaţi:

• Primul dintre ele este “The Explore Feed” (Exploreaza Informaţii) unde puteţi găsi cele mai interesante și/sau mai populare tranzacţii recente.

• Iar al doilea este “The Hot List” (Lista Fierbinte) unde puteţi vedea top 10 traderi din ultimele 12 de ore, o săptămână și/sau trei luni. Vă recomand utilizarea celui din urmă și în special ultimele două liste.

Reţineţi că lista de top 10 afișează cei mai mari câștigători numai în termeni monetari. Când copiaţi alţi traderi suma dvs de investiţii este întotdeauna aceeași. De exemplu, ar putea fi un trader pe primul loc în top 10 care a făcut doar câteva investiţii corecte cu sume mari, dar zeci de investiţii incorecte cu sume mai mici. În acest caz, chiar dacă el a făcut un profit de fapt toţi copiatorii lui au mers în pierdere. Așadar mult mai important decât ajungerea în listă este procentul de succes. Pentru a face profit, procentul de succes trebuie să fie de aproximativ 60%. Acest lucru înseamnă că veţi dori să copiaţi doar investitori care au în medie un succes corect de cel puţin 6 din 10 investiţii.

Cel mai simplu mod de a afla acest lucru este prin deschiderea listei de informaţii a investitorilor. Acest lucru vă va arăta direct procentajul de succes al investitorului. În plus, veţi vedea alte informaţii utile. De exemplu cât de mulţi comercianţi îl copiază și/sau urmăresc, care este cea mai bună perioadă de câștig, care este cel mai bun activ al lui de tranzacţionare, cât de multe investiţii face în medie pe zi și profilul de risc Copyop care vă spune în medie cât de riscante sunt investiţiile sale.

copyop top optiuni binare
Cu caracteristici precum "The Hot List" tranzacţionarea este mai profitabilă și mai amuzantă ca niciodată.

Cea mai bună modalitate de a atrage pe alţii să te copieze

Dacă doriţi să câștigaţi bani total fără risc cel mai bun mod este de a atrage pe alţii să vă copieze. Există 2 moduri de a face acest lucru. Ai nevoie de a ajungi în “The Explore Feed” sau în “The Hot List”. Nu este îndeajuns dacă ajung să te vadă doar câţiva traderi dacă apari doar în feed, la informaţii. Cel mai bine este de a ajunge în top trei în "Hot List". În acest fel profilul dvs se afișează de asemenea pe prima pagină. Acest lucru este extrem de important, veţi obţine de zeci de ori mai multă vizibilitate.

Apoi, va trebui să decideţi în care listă doriţi să fiţi afișat: cel mai bun investitor, cea mai bună investiţie sau cel mai bun copiator. Din propria experienţă vă pot spune că cel mai util este să apareţi în oricare dintre primele două. Ajuns acolo este mult mai ușor și mai simplu decât a ajunge în lista de cel mai bun copiator.

Copyop nu ia în considerare deloc procentajul dvs de succes. Acesta este un lucru pozitiv deoarece astfel vi se oferă posibilitatea de a ajunge pe aceste liste rapid dacă faceţi de exemplu o investiţie mare de succes. În acest fel puteţi obţine un număr mare de urmăritori și copiatori din cauza doar a unei investiţii de succes. Prin urmare ar trebui să căutaţi după investiţii cu risc mai mic pentru a vă atinge acest obiectiv.

Alte Caracteristici Foarte Utile

În plus faţă de lucrurile menţionate mai sus, acest software oferă numeroase alte caracteristici legate de risc și de gestionarea banilor foarte utile. Puteţi seta limita de cât de multe tranzacţii vreţi să copiaţi (toate sau un anumit număr predefinit de 5 sau 15, de exemplu). Puteţi seta miza (€ 10, 25, 50 sau 100 pe tranzacţie). Și dacă preferaţi, puteţi seta aplicaţia să copieze doar pe anumite active (doar perechi valutare de exemplu). În acest fel puteţi copia mai mulţi investitori, care în mod normal nu ar fi profitabili. Se poate, de exemplu, să fie un investitor pe valute foarte bun, dar pe stocuri foarte rău. În acest fel aveţi posibilitatea să copiaţi doar tranzacţiile sale pe perechile valutare, adică cele pe care este mai bun.

Puteţi de asemenea opri în orice moment copierea. Dacă vedeţi că unele dintre investiţiile traderilor au început să meargă tot mai rău este, în general, recomandat să se oprească cel puţin pentru un moment și să urmărească dacă rezultatele sale sunt datorate neșansei sau dacă a început să facă investiţii proaste. Investiţia minima este de 10 € pentru copiere. Când investiţi pentru dvs (deci nu copiere), acest minim este mai mare, de € 25, aspect care poate părea ciudat, insă este normal ţinând cont că în urma unei astfel de tranzacţii puteţi obţine profit din două părţi, unul din tranzacţie și altul în urma celor care vă copiază tranzacţia.

De asemenea, este important de reţinut că nu copiaţi sumele investitorilor, ci numai tranzacţiile lor. Din acest motiv, recomand să monitorizaţi investitorii de succes, care investesc în general aceeași sumă tot timpul. Apoi, rezultatele dvs sunt aproape de rezultatele sale.

Dacă doriţi puteţi împărtăși investiţiile dvs direct pe Facebook. În acest caz prietenii de pe Facebook pot vedea direct investiţiile Copyop și veţi vedea investiţiile lor. Acest lucru este desigur complet voluntar. Copyop nu o pune pe Facebook nimic fără permisiunea dumneavoastră.

Securitate

Toate tranzacţiile sunt securizate prin conexiune SSL. În acest fel, ei pot garanta 100% sigur că datele confidenţiale nu pot ajunge la alte persoane. Toate fondurile clienţilor sunt păstrate complet separat de propriile fondurile ale companiei, în acest fel este împiedicată orice posibilitate de abuz. Pentru principala sursă de date pentru tarife și ratele de expirare folosesc Thomson Reuters.

Concluzii și Evaluare de Ansamblu

Dacă vă rezervaţi un pic de timp pentru a căuta cele mai bune tranzacţii ale investitorilor pentru a le copia, rezultatele acestui software sunt extrem de bune. Categoric dvs nu ar trebui să copiaţi aleatoriu investitori fără să vă gândiţi, altfel doar veţi pierde bani. Dacă sunteţi un investitor bun, de asemenea, Copyop vă oferă posibilitatea de a vă împărtăși cunoștinţele și de a câștiga sume importante de bani cu ele.

Înscriere în Copyop

Acest software este unul dintre cele mai inovatoare lucruri pe care le-am văzut în ultimii ani în lumea opţiunilor binare, nu e de mirare că Anyoption și Copyop au unele din rankurile și recenziile cele mai favorabile din acest domeniu. Dacă doriţi să începeţi să investiţi, recomand deschiderea prima dată a contului Anyoption așa cum am explicat în pașii din partea de sus a acestei pagini. În acest fel, vă asiguraţi cele mai bune bonusuri și beneficii posibile pentru dumneavoastră.


copyop top optiuni binare

copyop optiuni binare

Copyop Pro & Contra

Pro
  • Nu necesită absolut deloc experienţă
  • Permite copierea traderilor profesioniști
  • Fiecare trader ce-l copiezi riscă proprii bani
  • Comunicare cu traderii profesioniști prin FB
  • Platformă cu interfaţă ușoară și intuitivă
  • Autorizată și reglementată CySec
  • Minim depozit relativ mic de 200$
  • Sumă minimă de tranzacţionare la copiere mică de doar 10$
Contra
  • Varietate redusă de active tranzacţionabile
  • Nu oferă cont demo