Cum sa faci bani cu optiunile binare? | TopOptiuniBinare.com

optiuni binare bani online tranzactii bursa

Pe internet exista o gramada de metode de a face bani, unele mai dificile, altele mai simple. Cateva dintre aceste metode ar fi click-uri pe reclame, jocuri de noroc, pariu, optimizare site-uri, etc. toate acestea doar stand in fata calculatorului.

Intrebarea de astazi este „cum se pot face bani cu optiunile binare?„. Optiunile binare presupune tranzactionarea unor instrumente financiare pe baza previziunilor de crestere sau scadere a unor active. Nu va speriati! Daca aveti o inclinatie spre cifre, calcule si notiuni economice atunci chiar exista sanse mari sa faceti bani pe internet, prin metoda optiunilor binare.

Tot ce trebuie sa faceti este sa urmariti evolutia actiunilor la bursa, sa fiti la curent cu stirile, pentru a reusi sa faceti o predictie cat mai corecta. Trebuie sa parcurgeti trei etape:

– Identificati un activ
– Formulati directia de evolutie a acestuia – scadere / crestere
– Setati suma pe care vreti sa o tranzactionati

In cazul in care identificati corect ce se intampla cu activul, puteti face un profit foarte mare, care poate ajunge pana la 80-90%, asta in functie si de natura activului si de banii investiti.

Diferenta intre optiunile traditionale si optiunile binare este ca procentajul de profit pentru optiunile binare este ales de catre broker, iar intervalele de timp de expirare sunt mult mai scurte. La optiunile binare, brokerul va plati un procent din suma mizata, bineinteles daca sunt indeplinite conditiile contractului. Vom vorbi intr-un articol pe blog, mai pe larg despre diferenta dintre optiunile traditionale si optiunile binare de tranzactionare.

Pana una alta, ramane la latitudinea dvs. sa alegeti intre optiunile traditionale si optiunile binare.

Acum ca v-am explicat cum se fac bani prin optiuni binare, trebuie sa stiti ca puteti incerca un cont live demo sau puteti urmari tutoriale inainte de a incepe treaba propriu zisa, pentru a fi bine informati si pentru a fi constienti de riscuri si de eventualele castiguri. Puteti incepe chiar acum.

www.topoptiunibinare.com