Ce este un broker in domeniul bursier?

Businessman writing at desk, low angle view

Bursa este o forma de piata libera unde pot fi negociate hartii de valoare si valuta straina, unde se tranzactioneaza marfuri, asigurari, etc.

Un broker, in domeniul bursier, este o persoana fizica autorizata care incheie tranzactii in numele clientilor si in conformitate cu dispozitiile primite de la acestia, in schimbul unui comision. Cu alte cuvinte, un broker mijloceste incheierea contractelor comerciale intre vanzator si cumparator.

INVATA ACUM SA FACI BANI PE INTERNET PESTE 2600 EURO IN DOAR 30 DE MINUTE:

CLICK pe www.thepiratetrader.ro pentru a face bani pe net FOARTE RAPID!

Brokerul are datorita sa isi convinga clientii ca investitia in actiuni este profitabila, sa citeasca „printre randuri” informatiile publice despre companiile listate, sa gaseasca cele mai „de viitor” titluri, mai exact cele care vor creste semnificativ, cam asa este definita in cateva cuvinte meseria de broker bursier.

In cazul in care doriti sa vindeti sau sa cumparati actiuni pe bursa sunteti obligat sa va deschideti cont la o firma de brokeraj autorizata, persoanele fizice obisnuite neavand acces direct la sistemul de tranzactionare al pietei.

Majoritatea firmelor de brokeraj se concentreaza pe o prezenta online cat mai ridicata. Cele mai importante companii de brokeraj le gasiti la noi pe site. Acestea sunt: 365binary, 24option, rboptions, copyop, Banc de Binary, Nol Options, OptionFair, IQ Option, TopOption, etc.

Pentru lista completa cu cele mai importante firme de brokeraj in domeniul optiunilor binare accesati: www.topoptiunibinare.com