TopOptiuniBinare.com - Cele mai bune recenzii despre Brokeri in Optiuni Binare
BinaryOptionRobot
Banc De Binary Rezumat
Website: https://www.bancdebinary.com
Telefon: +44-2070992097
Suma minimă de depozit: 250 $
Suma minimă de tranzacţionare: 1 $
Suma maximă de tranzacţionare: 18.000 $
Profit: 80%-91%
Bonusuri: 100% Bonus

  Vizitează site
Top 5 Brokeri Opţiuni Binare
1
98
2
96
3
95
4
93
5
93

Recenzia Banc De Binary

85

Cine este Banc De Binary?

Banc De Binery este unul dintre cei mai originali brokeri de opțiuni binare din lume. Fondată în anul 2010, compania Banc De Binary oferă o platformă comercială proprie, special concepută pentru comercianți.

Serviciile oferite de Banc De Binary

Cu ani de experiență în spate, Banc De Binary oferă clienților săi o serie extraordinară de opțiuni de investiție prin intermediul unei platforme comerciale inovatoare. Instrumentele ingenioase îmbunătățesc succesul traderilor în tranzacționări, acesta fiind obiectivul principal al companiei.
Website-ul are un mod de utilizare simplu și oferă informații care nu pot fi obținute prin alte mijloace.

Cum funcționează softul de tranzacționare?

Seria excepțională de variante de active, plasează Banc De Binary în topul brokerilor în ceea ce privește opțiunile binare. Prin cele patru opțiuni, traderii pot alege termenul de expirare al unei tranzacții: 15 minute, 30 minute, 1 oră și 24 ore.
Pentru a selecta activele dorite, traderii trebuie să apese Call sau Put (Sus sau Jos), pe urmă să aleagă cât de mult doresc sa investească și să selecteze Aplică.
Metodele de comert pe care platforma le oferă sunt: One Touch (Un singur click), Option Builder (posibilitatea dezvoltării propriei opţiuni / Option Builder este un instrument inovator care vă permite să selectați propriul activ, rata de returnare și suma investită), 60 de secunde și Binary Meta.
De asenemenea, Banc De Binary pune la dispoziția clienților cei mai buni analiști cu scopul de a-i ajuta în schimburile comerciale și în dezvoltarea metodelor și strategiilor.

Bonusuri

Bonusurile oferite de Banc De Binary nu este punctul forte al companiei. Comercianții care doresc bonusuri substanțiale pot opta pentru alte companii.

Metode de Depozit

Realizarea depozitelor se poate face prin diferite opțiuni, precum Visa, MasterCard, WebMoney, PayPal, Neteller, virament bancar sau MoneyBookers. Cel mai adesea brokerul oferă bonusuri speciale, printre care laptopuri sau cărţi de membru VIP.

Mărfuri

Banc De Binary deține active în majoritatea pieţelor de mărfuri, și aici amintim petrol, aur, cupru și monede de circulaţie străină EUR/USD, USD/AUD, GBP/USD, GBP/EUR, GBP/JPY, USD/JPY și multe altele. De asemenea, brokerul intră în contact cu NASDAQ, Dow Jones, Bombay 30, etc.

Asistenţă Clienţi 24/24

Banc De Binary oferă clienților săi disponibilitate 24 de ore din 24 prin email, live chat sau servicii telefonice. Convorbirea prin Skype este de asemenea disponibilă. În cazul în care doresc, traderii pot cere brokerului apel cu taxă inversă (majoritatea companiilor neoferind acest serviciu).

Scurt rezumat

Banc De Binary are rolul de a ajuta investitorii din domeniul tranzacționărilor online să se descurce cu riscurile și să maximizeze profiturile, totul într-un mediu sigur.

Banc De Binary Pro & Contra

Pro
  • Reglementat în totalitate în UE
  • Asistenţă clienţi superioară
  • Volum de tranzacţionare personalizat
  • Centru de instruire cu tutoriale video
  • Foarte multe active tranzacţionabile
Contra
  • Nu este permis accesul traderilor din SUA
  • Rata de profit poate fi și sub 82%