TopOptiuniBinare.com - Cele mai bune recenzii despre Brokeri in Optiuni Binare
BinaryOptionRobot
365BinaryOption Rezumat
Website: https://365binaryoption.com
Telefon: +44-20-3670-1522
Suma minimă de depozit: 200 $
Suma minimă de tranzacţionare: 10 $
Suma maximă de tranzacţionare: 2.500 $
Profit: 81%-89%
Bonusuri: Până la 100%

  Vizitează site
Top 5 Brokeri Opţiuni Binare
1
98
2
96
3
95
4
93
5
93
Recenzia 365BinaryOption

98

Prima Impresie

365BinaryOption este o platforma de tranzactionare online lider în lume, fondat de o echipă de pionieri în tehnologie de internet și experţi financiari. 365BinaryOption este o platforma nou proiectată, oferind în mod constant active și servicii noi pentru clienţii săi. Simplitatea și inovarea se află în centrul a ceea ce ofera 365BinaryOption cu platforma web-based. Site-ul ofera instrumente avansate de tranzacţionare care sunt utile atât pentru începători cât și de investitori profesioniști. Aceasta include platforma inovatoare de tranzacţionare, retrageri rapide, tranzacţionări fără risc, suport clienţi excelent și prietenos, materiale educaţionale, sfaturi de tranzacţionare și multe altele.

Software/Platforma de tranzacţionare

365BinaryOption pune un accent puternic pe oferirea unui produs de o mare utilizare și o experienţă de tranzacţionare de înaltă calitate. Astfel acesta oferă cele mai inovatoare instrumente și soluţii și o remarcabilă platformă de tranzacţionare care este administrată de Tech Financial. Platforma oferă cele mai populare instrumente de tranzacţionare: One Touch, Boundary, High și Low. Oferta de profit este de până la 89% pe opţiunile Call/Put.

Bonusuri

365BinaryOption oferă bonusuri excelente (până la 100% din fondurile de depozitare). Aceste bonusuri sunt imediat adăugate la soldul contului si, prin urmare, sunt disponibile imediat pentru tranzactionare. Pentru a profita de bonusurile ofertate, pur și simplu deschideţi un cont de broker pe site-ul www.365BinaryOption.com și dublaţi-vă contul imediat.

Metode de depozit

Puteţi depune fonduri cu cardul dvs bancar ca de exemplu Master Card, Visa, etc, cartele preplatite, precum si prin transfer bancar în unul din conturile băncilor brokerului - atât interne, cât și pe plan internaţional. În funcţie de moneda de tranzacţionare, la început suma minimă de depozit este de 200 GBP, USD sau EUR. 10 $ este suma minimă de investiţii pentru o singură tranzacţie.

Active Tranzacţionabile

Platforma oferă o gamă largă de active financiare la nivel global, inclusiv valute tranzacţionabile, stocuri, mărfuri, indici, inclusiv aur, cupru, perechi de tranzacţionare Forex, NASDAQ, Dow Jones si multe altele.

Asistenţă

365BinaryOption are birouri în șase ţări ce includ Marea Britanie, Irlanda, Singapore, Africa de Sud, Australia și Canada. Brokerul este axat în mod evident pe traderii de pe întreg mapamondul vorbitori de limba engleză. Acesta dispune de suport pentru clienţii săi 24/7 în limba engleză și este disponibil prin mai multe canale: Chat Live, Skype, E-mail și telefon. Este o placere de a discuta cu echipa de suport 365BinaryOption. Timpul de răspuns este foarte rapid, chiar și numai întrebările minore sunt la fel de binevenite ca și cele mai importante - o echipă de asistenţă clienţi remarcabilă.

Cuvânt de încheiere

Și în încheiere, 365BinaryOption are o reputatie solidă cu o platformă de tranzacţionare în opţiuni binare foarte bună, profesională, cunoscut pentru abordarea sa inovatoare, servicii excelente, venituri mari și servicii excepţionale pentru clienţi. Centrul educaţional al 365BinaryOption este unul dintre cele mai bune centru cu resurse de învăţare în opţiuni binare de pe piaţă, chiar în acest moment. După utilizarea platformei 365BinaryOption pentru un timp, pot spune cu ușurinţă că este imposibil să nu fi impresionat de unul dintre liderii industriei de tranzacţionare în opţiunile binare.

365BinaryOption Pro & Contra

Pro
  • Asistenţă clienţi foarte bună
  • Suma relativ mică de depozit de doar 200$
  • Tranzacţionare fără risc
  • Retrageri de bani foarte rapide
Contra
  • Nu este permis accesul celor din SUA