TopOptiuniBinare.com - Cele mai bune recenzii despre Brokeri in Optiuni Binare
BinaryOptionRobot
OptionWeb Rezumat
Website: https://www.optionweb.com
Telefon: +44-2071002264
Suma minimă de depozit: 200 $
Suma minimă de tranzacţionare: 5 $
Suma maximă de tranzacţionare: 50 $
Profit: 87%
Bonusuri: Până la 100%

  Vizitează site
Top 5 Brokeri Opţiuni Binare
1
98
2
96
3
95
4
93
5
93
OptionWeb


Recenzia OptionWeb

84

OptionWeb este un broker binecunoscut complet licenţiat de către sectorul financiar. Urmărește cele mai stricte reglementări. Compania este administrată de grupul Lionsman Capital Markets Ltd. și deţine mult râvnita licenţă CySEC. În plus oferă o platformă nouă inovatoare, care este ușor de utilizat.

Impresiile sunt foarte importante

OptionWeb este o alegere deosebită pentru oricine caută o platformă avansată și în același timp ușor de utilizat. Mai mult, OptionWeb oferă noi instrumente care sunt complet sigure. Compania are e-book-uri disponibile (cărţi în format electronic), care vă ajută să aflaţi mai multe despre opţiunile binare. Convingerea OptionWeb este "Noi câștigăm, atunci când TU câștigi". Acesta este un motto excelent având în vedere modul în care compania își desfășoară activitatea.

OptionWeb crede cu tărie în a-și ajuta clientii cu orice este posibil. Scopul este de a ajuta oamenii să facă investiţii inteligente și de a îmbunătăţii strategiile lor de tranzactionare.

OptionWeb oferă multe concursuri care crește cresc numărul traderilor câștigători. Acest lucru este perfect pentru persoanele care încearcă să facă mai mult din tranzacţionări. Clienţii iubesc faptul că OptionWeb are atât de mult de oferit și așa facem și noi, aici, la TopOptiuniBinare.com.

Software-ul/Platforma de Tranzacţionare

Platforma oferă mai multe produse, diferite valute, actiuni și indici. Acestea includ binenţeles și opţiunile Crește/Scade, 60 Secunde la pe termen scurt, opţiunile O Atingere (One Touch) și opţiunea Builder. Cea mai bună parte este că OptionWeb oferă profituri mari care pot ajunge la 85% atunci când se tranzacţionează pe opţiuni binare și până la 500% cu "One Touch". Profiturile lor sunt mai bune decât media din această industrie.

Bonusuri

Compania oferă foarte des bonusuri de până 100%. Dar partea cea mai bună este că îţi returnează prima tranzacţie pierdută.

Suport/Asistenţă

OptionWeb oferă un suport clienţi excepţional în mai multe limbi: engleză, spaniolă, franceză, italiană, germană și greacă. În plus, aveţi suport și pe email. Singurul dezavantaj este că deocamdată nu oferă sprijin în limba română. După înregistrarea pe platformă vi se va da un manager de cont care vă va contacta și vă va satisface nevoile dumneavoastră si pentru a vă ajuta cu orice cu privire la alimentare sau tranzacţionare.

Conturi sunt separate faţă de cele ale companiei pentru a se asigura că plăţile sunt procesate ușor și rapid, astfel nu contează cât de mulţi bani are brokerul. În plus, fondurile fiind separate în conturi diferite, aceasta garantează că fondurile dvs rămân neatinse.

Opţiuni de Depozit/Alimentare

Există mai multe opţiuni atunci când vine vorba de a scoate fonduri. Se poate face un transfer bancar, prin intermediul unui card de credit/debit, utilizaţi Liberty Reserve sau CashU. Cea mai bună parte este că nu există taxe pentru retragerea banilor prin cardul de credit. Cererile de retragere sunt luate în considerare în maxim 72 de ore și fondurile sunt primite de către trader în cinci la șapte zile lucrătoare.

Cuvânt de Încheiere

OptionWeb este o companie remarcabilă care se asigură că veţi primi banii pe care i-aţi câștigat. În plus compania oferă una dintre cele mai de top platforme din acest business. OptionWeb este o companie inovatoare și este mereu în dezvoltarea de noi servicii. Managerii de cont ai companiei sunt aici pentru a vă ajuta să înţelegeţi pieţele financiare. Cu toate informaţiile disponibile clienţii lor sunt în măsură să facă tranzacţii mai bune.


OptionWeb OptionWeb

OptionWeb Pro & Contra

Pro
  • Complet reglementată de CySec
  • Traderii se bucură de profituri mari
  • Profituri mari pe tranzacţionările din opţiuni
Contra
  • Cont demo nu este disponibil
  • Bonusurile sunt oferite de la caz la caz
  • Nu este disponibil în limba română