Top 12 platforme de tranzactionare cu optiuni binare

top optiuni binare brokeri

Probabil ai auzit si tu de optiunile binare si de modul in care se pot castiga bani din aceste tranzactii online. Nu este deloc dificil, insa este foarte important sa iti alegi cu grija brokerii. TopOptiuniBinare iti prezinta cei mai de incredere brokeri de pe piata. Iata lista:

INVATA ACUM SA FACI BANI PE INTERNET PESTE 2600 EURO IN DOAR 30 DE MINUTE:

CLICK pe www.thepiratetrader.ro pentru a face bani pe net FOARTE RAPID!

365 binary option

365_logo

365BinaryOption este o platforma nou proiectata care ofera in mod constant active si servicii noi pentru clientii sai. Site-ul ofera instrumente avansate de tranzactionare care sunt utile atat pentru incepatori cat si pentru investitori profesionisti. Citeste intreaga recenzie aici.

24option

24option_logo

24option este o platforma bine cotata pentru optiuni binare. Aici aveti posibilitatea de a tranzactiona valute, marfuri (aur, argint), actiuni (la companii ca Apple, Vodafone, Google, Samsung sau Amazon) sau indici (Nasdaq, DAX-30, Dow Jones, etc). Citeste intreaga recenzie aici.

RBOption

rboptions_logo

RBOptions ofera o platforma de tranzactionare demo gratuita. Exista mai multe motive pentru care acest broker este o alegere excelenta pentru a tranzactiona in opţiuni binare. Una dintre ele este faptul ca aceastea ofera un cont demo, care permite traderilor sa dezvolte noi strategii fara a risca nici un ban. Citeste intreaga recenzie aici.

CopyOp

copyop_logo

Lansat in ianuarie 2015 Copyop a fost prima retea sociala axata pe tranzactionarile in optiuni binare. Aceasta este administrata de aceeasi companie ce detine Anyoption, cel mai mare si cel mai vechi site de tranzactionare de optiuni binare din lume. Citeste intreaga recenzie aici.

Banc de Binary

Banc-De-Binary-logo

Banc de Binary are o interfata simpla si este disponibila in peste 80 de tari din lumea intreaga. Se recomanda ca fiind optiunea ideala pentru incepatori, care au nevoie de suport constant. Citeste intreaga recenzie aici.

No1options

no1options_logo

Platforma No1Options include o selectie larga de instrumente de tranzactionare si servicii, returnari (profituri) competitive, sprijin pentru clienti si servicii superioare si multe altele. Citeste intreaga recenzie aici.

OptionFair

optionfair_logo

Platforma OptionFair este usor de folosit, oferind un mod rapid si relaxant de tranzactionare. In ceea ce priveste optiunile Creste / Scade profitul poate ajunge pana la 87%. Citeste intreaga recenzie aici.

IQoption

iqoption_logo

Scopul IQOption este acela de a oferi traderilor o platforma extrem de intuitiva si flexibila pentru a investi si care sa fie potrivita atat pentru incepatori cat si pentru profesionisti. Citeste intreaga recenzie aici.

TopOption

topoption_logo

TopOption este mai flexibil cu valoarea primului tau depozit, care trebuie sa fie mai mare sau egal cu 100 de dolari. Pe langa aceasta, TopOption va ofera si o serie de optiuni suplimentare si instrumente avansate, cum ar fi „Rollover”, „Sell Option”, „Stock Pair” si altele. Citeste intreaga recenzie aici.

StockPair

stockpair_logo

Platforma de tranzactionare StockPair este simpla de utilizat si intuitiva. Puteti sa treceti fara efort intre optiuni binare si perechi de valori si apoi sa mergeti sa selectati care active sau optiuni preferati sa tranzactionati. Citeste intreaga recenzie aici.

OptionWeb

optionweb_logo

OptionWeb este o alegere deosebita pentru oricine cauta o platforma avansata si in acelasi timp usor de utilizat. Mai mult, OptionWeb ofera noi instrumente care sunt complet sigure. Citeste intreaga recenzie aici.

OptionBit

optionbit_logo

Platforma OptionBit de tranzactionare este perfecta atat pentru incepatorii care sunt interesati in a castiga un venit secundar, dar suficient de dinamica pentru a satisface suficient cerintele traderilor profesionisti. Citeste intreaga recenzie aici.