Ce sunt optiunile binare de tranzactionare? Definitie, specificatii

optiuni binare tranzactionare specificatii definitie

Definitie:

Optiunile binare sunt cele mai simple optiuni bursiere, ele fiind cunoscute si drept „optiuni cu profit fix”. In cazul optiunilor binare, investitorul nu cumpara efectiv activul, ci el speculeaza directia in care va evolua pretul. In functie de cum evolueaza pretul activului respectiv, valoarea optiunii creste sau scade.

INVATA ACUM SA FACI BANI PE INTERNET PESTE 2600 EURO IN DOAR 30 DE MINUTE:

CLICK pe www.thepiratetrader.ro pentru a face bani pe net FOARTE RAPID!

Cu alte cuvinte, optiunile binare sunt operatiuni tranzactionale care necesita doar prezicerea directiei de miscare a pretului unui activ.

La optiunile binare aveti doua doua posibilitati:

– Daca prezicerea dvs. este corecta, in momentul in care optiunea va expira, veti fi in bani
– Daca prezicerea dvs. NU este corecta, atunci va fi contrariul, veti fi in afara banilor

De ce sunt optiunile binare atat de populare pe piata bursiera?

Raspunsul este simplu. Optiunile binare au devenit printre cele mai populare instrumente de tranzactionare la nivel mondial deoarece toate potentialele riscuri si rentabilitatea sunt deja cunoscute. Un alt motiv ar fi faptul ca acest tip de optiuni sunt mai usor de inteles si tranzactionat decat optiunile traditionale.

Cate tipuri de optiuni binare exista?

Optiunile binare sunt de aproximativ 5 feluri: High/Low (Call/Put sau Up/Down), Optiunea de 60 de secunde, Touch/No Touch, Option Builder, Boundary Options.

Tranzactionarea cu optiuni binare este legala?

Raspunsul este, da. Este perfect legala. Tranzactionarea cu optiuni binare este autorizata de Commodity Futures Trading Commission (Comisia pentru Tranzactionarea de Comoditati) inca din anul 2008.

Cum castiga brokerul care ofera optiuni binare?

Brokerul care ofera optiuni binare castiga din diferenta dintre cat platesc pentru o tranzactie castigatoare si primele incasate de la clienti pentru tranzactiile nereusite.

Care sunt cele mai bune platforme de tranzactionare optiuni binare?

Cele mai bune platforme de tranzactionare optiuni binare le gasiti la noi pe site. Aici vorbim despre: 365binary, 24option, rboptions, copyop, Banc de Binary, Nol Options, OptionFair, IQ Option, TopOption, StockPair, OptionWeb, OptionBit.