TopOptiuniBinare.com - Cele mai bune recenzii despre Brokeri in Optiuni Binare
BinaryOptionRobot
24option Rezumat
Website: https://www.24option.com
Telefon: +40-316300193
Suma minimă de depozit: 250 $
Suma minimă de tranzacţionare: 24 $
Suma maximă de tranzacţionare: 50.000 $
Profit: 80%-87%
Bonusuri: 100% Bonus

  Vizitează site
Top 5 Brokeri Opţiuni Binare
1
98
2
96
3
95
4
93
5
93


Recenzia 24option

96

Cine este 24option?

24option este una dintre cele mai bune platforme online de tranzacționare. Putem spune că este chiar un lider în cadrul acestei industrii. Compania pune la dispoziție o platformă ușor de folosit și de înteles, precum și servicii excelente de relații cu clienții.

Platforma 24option

24option vă oferă posibilitatea de a vă accesa contul de pe orice dispozitiv mobil pentru a vă folosi toate resursele spre o tranzacționare de succes. În ceea ce privește opțiunile Superior/Inferior, profitul poate ajunge până la 87%. Veți găsi nenumărate opțiuni de active, acestea făcând parte din principalii indici bursieri, schimburi valutare și acţiuni ale companiilor multinaţionale. Website-ul vă pune la dispoziție recenzii, sfaturi de tranzacționare, precum și video-uri.

Cum funcționează software-ul de tranzacții?

24option deține o platformă remarcabilă și un software care lucrează fără nicio eroare, iar cel mai important aspect este mecanismul care stă în spatele acestei platforme. Folosirea simbolurilor plus și minus în loc de opţiunile Superior și Inferior face ca schimbul comercial să fie mult mai ușor de realizat. Comerciantul trebuie să sesizeze doar dacă preţul va crește sau va scădea. 24option asigură un cont demo comercianților care investesc cel puțin 200$, fiind o unealtă perfectă pentru a testa strategiile înainte de a începe operațiunea propriu zisă în cadrul opțiunilor binare.

Opţiunea BuyBack

Opțiunea BuyBack permite comerciantului să anuleze o afacere cu până la 5 minute înainte de expirare. Acest element detașează 24option de restul competiției.

Metode de depunere și retragere

La 24option depunerile se pot realiza prin diferite modalități, precum cărți de credit Visa și MasterCard, transfer bancar sau plăți digitale. Fondurile sunt depuse folosind patru valute și anume: USD, GPB, EURO și 25000 JPY. Retragerile sunt un proces ușor de realizat, care se efectuează prin navigarea către pagina de administrare a contului și selectarea retragerii ce se vrea a fi realizată.

Bonusuri

24option oferă numeroase bonusuri, ele însemnând un câștig suplimentar, în cazul în care doriți să vă înscrieți pentru acestea.

Asistență clienți 24/24

Pentru orice aspecte legale de tranzacționarea opțiunilor binare, 24option oferă modalități prompte și profesioniste, precum un chat live, email și contact telefonic care se poate realiza în mai multe limbi, inclusiv limba română.

Scurt rezumat

24option oferă comercianților o platformă de tranzacționare a opțiunilor binare ușor de folosit și oferă profituri ridicate cu acces imediat la serviciul clienți.

24option Pro & Contra

Pro
  • Platformă în limba română
  • Asistenţă clienţi excelentă
  • Plaformă de tranzacţii reglementată
  • Centru de instruire cu tutoriale video
  • Nenumărate active tranzacţionabile
Contra
  • Minim 250 $ pentru a folosi contul demo
  • Nu este permis accesul traderilor din SUA